palvelut_slider

Meistä on moneksi!

Olemme täsmällisiä projektinvetäjiä, luovia ajattelijoita ja käytännön toteuttajia.

Meitä yhdistää intohimo liiketoimintaan ja tulokselliseen tekemiseen.

Me innostumme ja innostamme, teemme tarinoista totta. 

palvelumuotoilu_s

PALVELUMUOTOILU

Suunnittelemme ja kehitämme palveluita yhtä aikaa sekä asiakkaan että liiketoiminnan näkökulmasta. Meillä se tarkoittaa tuloksellista tekemistä, jossa asiat viedään maaliin sovitusti ja laadusta tinkimättä. Lopputuloksena luomme palveluita, uutta liiketoimintaa, menestyviä tuotteita, asiakaslähtöisiä toimintamalleja ja digitaalisia palveluita. Palvelumuotoilusta hyötyy sekä asiakas että yritys.

kv_projectico

KANSAINVÄLISTYMINEN

Viemme yrityksesi maailmalle ja autamme menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Kilpailukykyisille yrityksille löytyy maailmalta paljon kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia.

 

Me autamme sinua löytämään ja tunnistamaan nämä mahdollisuudet ja muuttamaan ne tulokselliseksi liiketoiminnaksi. Meiltä saat konkreettista tietoa, neuvoa ja kontakteja kansainvälisen liiketoiminnan avaamiseen ja laajentamiseen. Kanssamme kansainvälistyminen on helppoa.

brandi_s

BRÄNDI

Luomme kirkkaita ja vaikuttavia brändejä. Suunnittelemme brändin kivijalan, ilmeen ja sisällön, joka tukee strategiaa, herättää tunteita ja kiteyttää olennaisen.

Hyvä brändi syntyy rohkeudesta olla aito, rehellinen ja omaperäinen.

projectico_markkinointi

MARKKINOINTI

Kirkas brändi loistaa kauas. Jalkautamme brändisi markkinointitoimenpiteiksi, jotka lisäävät tunnettuutta, kasvattavat myyntiä ja lujittavat asiakassuhdetta. Tarjoamme monipuolisia markkinointiviestinnän ratkaisuja sekä digissä että printissä. Autamme yrityksiä luomaan kilpailuetua brändin, sisällön sekä markkinoinnin keinoin.

verkkosivut_s

NETTISIVUT

Verkkosivut ovat yrityksesi näyteikkuna, jonka perusteella asiakkaasi saavat ensivaikutelman sinusta. Toteutamme vaikuttavia, visuaalisesti ja sisällöllisesti toimivia verkkosivuja WordPress julkaisujärjestelmällä. Meiltä saat kokonaisratkaisun suunnittelusta verkkosivujen ylläpitoon saakka.

tuotteistaminen_s

TUOTTEISTAMINEN

Tarjoamme palveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja ideoimme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tuotteistamme yrityksesi palvelut ja tuotteet sellaiseksi, että asiakkaasi tietää mitä ostaa. Tuotteistaminen helpottaa ostamista, lisää houkuttavuutta sekä erottaa palvelut ja tuotteesi kilpailijoista.

tapahtumatuotanto_s

TAPAHTUMATUOTANTO

Toteutamme luovia tapahtumakokonaisuuksia, jotka tukevat yrityksesi brändiä ja viestiä. Tarjoamme monipuoliset palvelut tapahtumakonseptoinnista tilasuunnitteluun ja tuotantoon.