Lämpimästi tervetuloa!

Olemme hyvin iloisia saadessamme kutsua sinut tutustumaan kotisivuihimme! Samalla saamme kertoa maailmalle Projecticosta, yrityksestä jota ylpeänä haluamme esitellä. Yrityksen perustamisen byrokratia ja verkkonäkyvyyden pohjustaminen on ollut oma projektinsa, nyt iloitsemme tästä välietapista.

Sivustomme on rakennettu WordPress-alustalle. Se mahdollistaa kotisivujen nopean ja kustannustehokkaan pystyttämisen. Ominaisuuksien kirjo takaa sivujen muokattavuuden monipuolisiin tarpeisiin. Valmiina hankittu teema tuo sivuille tyylikkään ulkoasun, jota täydennetään Projecticon brändin mukaisilla kuvilla. Teemaa valittaessa luonnollisesti varmistettiin, että se sopii myös mobiililaitteille eli on responsiivinen.

Avasimme kotisivumme, valmiit ne eivät ole nyt eivätkä koskaan. Kotisivut ovat jatkuvasti päivittyvä kanava kertoa yrityksen toiminnasta ja kuulumisista. Blogi on yksi useammin päivittyvistä osioista, ja aloittava yritys tulee vielä hiomaan sisältöä monta kierrosta.

Tästä on hyvä jatkaa.