Ihanien naisten pop-up store

Kuopiossa vietettiin ihanien naisten iltaa upeiden vaatteiden ja luonnonkosmetiikan parissa. Muotoiluakatemian Kristallisali tarjosi tapahtumalle juhlavat puitteet. Vieraille oli tarjolla pieniä coctail-paloja, vaahtokarkkeja ja kuohuviiniä.

Excuse my Bonbonin Sari toi sovitettavaksi klassisen kauniita kurvikkaiden naisten vaatteita. Moni mekko lähtikin illan päätteeksi uuteen kotiin.

Kosmetologi Marlena toi kokeiltavaksi EkoPharman kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Houkutteleva pakettitarjous houkutteli monet ostoksille.

Projectico vastasi tapahtuman Facebook-mainonnasta, julisteista sekä järjestelyistä. Pop-up kauppa on erinomainen tapa tuoda tuotteet ja palvelut tuttujen ja uusien asiakkaiden saataville. Tekijät pääsevät esittäytymään ja kertomaan enemmän itsestään, sekä saavat mahdollisuuden saada palautetta tuotteistaan.

Jos tarvitset apua pop-up kaupan ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä, Projectico on palveluksessasi!