webgo – Koskettaa viestilläsi

”Lataa appsi, kirjaudu järjestelmäämme, mene verkkosivuillemme” pyytää yritys. ”Anna meille yhteystietosi ja kerro mitä vielä voimme sinulle tarjota”, pyytää toinen. Yritys haluaa saada asiakkaan toimimaan. Asiakasta maanitellaan, pelotellaan, imarrellaan ja kumarrellaan. Mainokset pyytävät asiakasta tulemaan ja menemään, kirjautumaan ja toimimaan.

Mitä jos yrityksesi saisi viestinsä perille henkilökohtaisesti ilman, että asiakasta täytyy pyytää tekemään muuta, kuin hyväksymään viestin vastaanotto? Nyt on viimeinkin vaihtoehto, jolla voi koputtaa kohteliaasti henkilökohtaisen tilan kynnyksellä ja pyytää asiakasta vuorovaikutukseen.

Ja näin se tapahtuu: yrityksesi kertoo viestinsä ja webgo toimittaa sen lähellä olevien asiakkaiden henkilökohtaisimpaan tilaan – kunkin omaan puhelimeen. Kohteliasta koputusta ovelle vastaa ilmoitus, joka kertoo näytöllä, että asiakkaalla on mahdollisuus saada tietoa ympärillä olevista palveluista, tarjouksista tai tapahtumista kirjautumatta mihinkään tai lataamatta yhtään applikaatiota.

Webgo tunnistaa asiakkaan läsnäolon ja kertoo yrityksesi tarjoamista mahdollisuuksista. On vaikea kilpailla ihmisten huomiosta perinteisin mainonnan keinoin. Hyvä uutinen on, että enää ei tarvitse.

Lisätietoja webgon mahdollisuuksista: myynti@webgo.fi