100 vuotta – Aina ajassa

Viime keväänä meillä oli kunnia päästä uudistamaan Kuopion kansalaisopiston graafinen ilme ja opinto-opas opiston 100 vuoden taipaleen kunniaksi. Nyt yhteistyömme jatkuu iloisissa merkeissä, kun myös kansalaisopiston verkkosivut uudistettiin uuden ilmeen mukaisiksi.

Määritimme yhdessä asiakkaan kanssa projektin tavoitteeksi tehdä kansalaisopistosta mieleenpainuva ja helposti lähestyttävä. Uudesta sivustosta haluttiin lisäksi selkeä, hyvin ryhmitelty, sekä visuaalisuudeltaan kevyt ja raikas. Erittäin positiivisesta palautteesta voimme päätellä, että lopputulos täytti, jos ei ylittänytkin asiakkaan odotukset ja tavoitteet.

Uunituoreeseen sivustoon voit käydä tutustumassa täällä.

Kiitos mielenkiintoisesta ja onnistuneesta projektista kaikille mukana olleille!

 

projectico_kko_2_2