Fyysinen web – uusi Business Tinder

Olemme pohtineet jo vuosia, kuinka tavoittaa tapahtumassa tai seminaarissa mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita samalla kertaa. Viimein keksimme ratkaisun!

Testasimme ratkaisua kesällä 2016 vientitapahtumassa, johon osallistui yrityspäättäjiä, julkisen alan toimijoita sekä alueellisia vaikuttajia. Kutsuvieraita tapahtumassa oli lähes 200. Vaikka fyysinen web oli täysin tuntematon osallistujille, kampanjamme herätti suurta kiinnostusta ja aktivoi tapahtuman osallistujat siirtymään kampanjasisältöömme. Olimme itsekin yllättyneitä kampanjan menestyksestä: kampanjasivuilta ohjautui edelleen verkkosivuillamme 89 uniikkia kävijää jo tapahtuman aikana ja tämän lisäksi saimme useita yhteydenottoja tapahtuman jälkeen. Nyt voimme ylpeänä esitellä ratkaisumme ja sen nimi on webgo!

Brändää itsesi ja yrityksesi Business Tinderillämme. Nyt se on mahdollista!

Löydä kumppanisi: myynti@webgo.fi |050 545 1492